Ikke kendte detaljer om farmaceuts rolle i sundhedsvæsenet

En farmaceuts tydelige funktion er at sikre den sikre, effektive og passende brug af medicin. Dette involverer evaluering af klienten for medicinrelaterede bekymringer, indsamling og analyse af beviset, prioritering af klientens behov, rådgivning, udførelse og overvågning og justering af farmaceutisk plejeplan. Apotekere arbejder i samarbejde som medlemmer af en interprofessionel sundhedsgruppe for at levere patientcentreret pleje ved at fungere som medicinekspert.

Apotekere praktiserer i en lang række indstillinger på patienter, ambulant pleje, sygeplejehuse, administrerede plejevirksomheder, farmaceutiske virksomheder, lægemiddelbutik til fordel for forvaltningsfirmaer, colleges og skoler, den føderale regering og andre folkesundhedsenheder. Nogle farmaceuter arbejder lige med at håndtere medicinanvendelsessystemet, der inkluderer erhvervelse af medicin og relaterede genstande, sørger for at Apotekstjenester til en overkommelig pris passende opbevaring af medicin.

I specifikke stater og sundhedssystemer er farmaceuter bemyndiget til at fungere som tjenesteudbydere med at anbefale autoritet under vejledning. Apotekere får certificering til at administrere vaccinationer, udføre medicinterapihåndtering og blive certificerede diabeteslærere. Apotekere kan ligeledes søge bestyrelsescertificering på specialiserede praksissteder såsom farmakoterapi, ambulant pleje, psykiatri, onkologi, ernæring, transmitterbar sygdom og nuklear apotek.

Fakta om kliniske farmaceuter afsløret

Sammenlignelige med de fleste sundhedsspecialister tilføjer farmaceuter til sundhed og sundhed hos enkeltpersoner og kvarterer. De deltager i aktiviteter, der fremmer undgåelse af sundhed og sygdom, såsom sundhedsskærme på sundhedsmesser, og informerer offentligheden om en række forskellige sundheds- og medicinrelaterede områder. Som et vigtigt medlem af et interprofessionelt sundhedsteam fungerer farmaceuter som alle andre sundhedspersonale som klient tilhængere.

Evnen til at slå sig sammen og kommunikere effektivt som et interprofessionelt team er vigtigt for at forbedre sundhedsresultaterne og give kvalitet og sikker pleje til alle patienter.

Artikler fra Canadian Pharmacists Journal: CPJ leveres her takket være

Den forbedring af kvaliteten af ​​sundhedsvæsenet: farmaceuters rolle

American Public Health Association, jeg. Erklæring om problemet Apotekerens funktion udvides ud over de traditionelle produktorienterede funktioner ved at give og distribuere medicin og sundhedsmaterialer. Apotekerens tjenester i disse dage består af mere patientorienterede, administrative og folkesundhedsfunktioner. Der er masser af funktioner i folkesundheden, der kan drage fordel af farmaceuters distinkte kompetence, der kan bestå af farmakoterapi, adgang til pleje og forebyggelsestjenester.

Apotekerens centrale placering i samfundet og klinisk know-how er uvurderlige. Genundersøgelse og kombination af folkesundhedspraksis i farmakologisk træning og farmaceutisk pleje er afgørende. Opmuntring af tværtræning vil ligeledes få mest muligt ud af ressourcer og hjælp til håndtering af arbejdsstyrken kræver inden for felterne i apoteket og folkesundheden.

Formål Den amerikanske folkesundhedsforening har faktisk traditionelt støttet apotekets funktion i folkesundheden. 59 Denne politik har til hensigt at yde ledelse og hjælp til at bestemme og fremme farmaceutens nuværende og fremtidige funktion inden for folkesundhed og beskrive rammen for at maksimere denne funktion. Gennem tværfaglige metoder er det afbildet, at farmaceutens bidrag til den generelle folkesundhedsarbejdsstyrke, sundhedsuddannelse, sygdomsforebyggelse og sundhedspromo, folkesundhedsadvokat og sundhedskvalitet vil hjælpe med at opnå optimale resultater af folkesundhed.

Apotekere: Arbejdsmæssige Outlook -håndbog kan være sjovt for alle

6 farmaceuter giver en tilgængelighed, der er ualmindelig blandt sundhedsspecialister. Apotekeren har sundhedsforståelse, som man skal bygge på, og der er typisk unikt placeret i nabolaget for at levere folkesundhedstjenester i mange tilfælde 24 timer hver dag. Intet besøg kræves på mange apoteker i samfundet. Apotekere opererer i en række offentlige omgivelser, bestående af medicinske faciliteter, stof, købmand og butikker og assisteret ophold hjem.