Geen bekende feiten over medicatietherapiebeheer

Voorbeelden van diensten zijn onder meer screeningprogramma’s voor typische ziektestanden (E. Ge. Astma, diabetes cardiovasculaire ziekte) voedingsbereiding, gewichtsvermindering, het stoppen met het roken van sigaretten, deze diensten helpen de belangrijke behoefte aan te pakken om de algehele gezondheid en welzijn van de U te verbeteren.S. Bevolking. Apothekers in alle 50 staten zijn gemachtigd om medicatiebehandelingsbeheer te leveren door immunisaties toe te dienen onder samenwerkingspraktijken met artsen.

Apothekers leveren immunisatie -medicatiebeheerdiensten door identificatie van patiënten op basis van ziektetoestanden en medicatiebehandelingen die mogelijk kunnen profiteren van het ontvangen van verschillende vaccins en door die patiënten direct te immuniseren of onderwijs te bieden over de voordelen en waarde van vaccinaties voor het voorkomen van gezondheid. Autoriteit voor apothekersadministratie verschilt van staat tot staat op basis van de particuliere reikwijdte van de praktijkrichtlijn.

Enkele bekende onjuiste uitspraken over beheerd medicatietherapiebeheer van apothekers in …

Meer informatie in het immunisatiecentrum..

US Pharm. 2022; 47 (2): 44 -46. Medication Treatment Management (MTM), een reeks diensten die therapeutische resultaten optimaliseren voor individuele cliënten, concentreert zich op de effectiviteit van de medicatie, efficiëntie, beveiliging en therapietrouw met als doel de resultaten van de patiëntbehandeling te verbeteren. 1 MTM biedt apothekers de kans om hun kennis en competentie te gebruiken om potentiële medicatieproblemen op te lossen.

De truc van 7 seconden voor de implementatie van een gestandaardiseerde medicatietherapie …

De bestaande obstakels die apothekers confronteren met MTM -levering zijn talrijk. MTM dient als een instrument voor apothekers en andere dienstverleners om de herstelresultaten van patiënten te verbeteren en de kosten van de gezondheidszorg te verlagen. In het VK zijn apothekers gecontracteerd om geneesmiddelen te gebruiken om beoordelingen te gebruiken; Deze volledig vrije service is direct beschikbaar voor alle patiënten om de therapietrouw te helpen, vooral bij mensen met aanhoudende omstandigheden, en om medicijnafval te verminderen.

Evenzo heeft Australië de Huis Medicines Review, waarbij een apotheker in een gemeenschapsomgeving door de overheid gefinancierde medicatie-evaluaties uitvoert. In de Verenigde Staten heeft de Medicare Prescription Drug, Enhancement and Modernization Act van 2003 een Medicare Deel D -voordeel verstrekt dat de levering van MTM -diensten aan gekwalificeerde begunstigden omvatte. Een nieuw facet van deze wetgeving was dat apothekers van de gezondheidszorgprofessionals Community omvatten die deze diensten kunnen leveren en worden gecompenseerd.

Medicatietherapiebeheer: huidige uitdagingen – PMC voor dummies

Om dit aan te pakken, ontwikkelden de American Pharmacists Association en de National Association of Chain Drug Stores Structure een raamwerk op MTM in de praktijk van de buurtapotheek. 1,2 Hoewel Medicare Deel D MTM -verzending daadwerkelijk is toegenomen tot ongeveer 65% van de plannen die buurtapothekers gebruiken via MTM -leveranciersovereenkomsten, blijft het nodig om zich te concentreren op bijbehorende uitdagingen.

1,2 uitdagingen in MTM die tot nu toe zijn geïdentificeerd, zijn onder meer drogisterijworkflow, de gezondheidszorggroep, nieuwe technologie, apothekervergoeding en participatie van de klant. Hoewel de voordelen die MTM geeft, veel plezier hebben gegenereerd, is het bestaan ​​van formele systemen en personeelsstructuren ter ondersteuning van MTM beperkt in gemeenschapsapotheken. 1-3 apotheken hebben geprobeerd te bepalen of MTM onderdeel moet worden van hun reguliere workflow of een service los van dispensing.

Niet bekend feitelijke uitspraken over medicatietherapiebeheer

Apothekers voor de gemeenschap hebben problemen ondervonden bij het opnemen van MTM in hun huidige workflow. In het bijzonder omvatten deze moeilijkheden gebrek aan tijd, het gebrek aan geschoolde hulpverleners, extreme werklast of afwezigheid van de hulp van het management en ruimtebeperkingen. Apothekers die zich daadwerkelijk hebben willen aanpassen aan ALTEREN, zijn erin geslaagd om medische diensten in hun workflow op te nemen.

Bestel uw medicijnen online

Beperkingen zijn over het algemeen gerelateerd aan onvoldoende personeel van drogisterijen en personeelsverschillen. Apotheken die hulp hebben van huiseigenaren hebben de mogelijkheid gehad om MTM -programma’s sneller uit te voeren in vergelijking met apotheken die niet dergelijke ondersteuning hebben. 1-3 Een toename van professionele uren van drogisterijen is gerelateerd aan een grotere kans op succesvolle MTM-uitvoering; Desalniettemin denken sommige apothekers dat de training van technici onvoldoende is voor deelname aan MTM.